Header
 

Play Along musikk for trombone

Play along trombone

På denne siden vil du finne 'Play Along' musikk for vanlig trombone (tenortrombone) - for nybegynnere.

Men denne musikken er ganske forskjellig fra den 'spill med'-musikken man får kjøpt i hefter i notebutikken.

Vår musikk er laget spesielt for å skjerpe motivasjon og øvelyst i den viktige begynnerfasen av opplæringen. Det ene musikkstykket følger naturlig etter det andre i en jevn, langsom progresjon, slik at 'det neste stykket' ikke tar for lang tid å mestre.

I tillegg er musikken morsom å spille, både fordi den inneholder barnesanger og andre velkjente melodier, og fordi man får spille med "orkester" (innspilt melodistemme og komp).

Play Along 1 for trombone utgjør en sammenhengende serie på 75 små musikkstykker for nybegynnere. De første stykkene er helt enkle, og så utvikles musikken gradvis gjennom hele serien.

Dette er vår play-along musikk i et nøtteskall:

  • For begynnere på trombone
  • Lett start (de første melodiene har bare tre toner)
  • Mange musikkstykker (75 titler)
  • Langsom og jevn progresjon
  • Følgemusikk – melodistemme og komp til hvert stykke
  • Barnesanger og andre kjente melodier
  • Klar og tydelig noteskrift

Se alle notene

Klikk på linkene under for å se alle notene. Du kan også laste dem ned og bruke dem som du vil – helt gratis. Men fullt utbytte av opplegget får man bare med den tilpassede følgemusikken.

Noter for trombone i G-nøkkel        Noter for trombone i F-nøkkel

Mer informasjon - m.a. eksempler på den innspilte musikken - blir å finne på denne siden når vi har musikken ferdig. - See more at: http://bruksmusikk.no/Play-Along-Musikk-for-Trombone.html#sthash.274hO6qh.dpuf
Mer informasjon - m.a. eksempler på den innspilte musikken - blir å finne på denne siden når vi har musikken ferdig. - See more at: http://bruksmusikk.no/Play-Along-Musikk-for-Trombone.html#sthash.274hO6qh.dpuf 

Hør eksempler på musikken

Hør eksempler på hvordan musikken låter ved å klikke på filene under. Du får her et "tverrsnitt" av alle melodiene (hvert tiende stykke i serien).

Melodi 1 Melodi 10 Melodi 20 Melodi 30 Melodi 40
Melodi 50 Melodi 60 Melodi 70 Melodi 75  

Du kan kjøpe hele pakken som inneholder 75 lydfiler (mp3) med melodi + komp, 75 lydfiler med komp alene, samt noter til alle melodiene.

Play Along for Trombone, komplett, koster kun kr. 189,-.

Bestilling

Du bestiller ganske enkelt ved å sende en epost til post@bruksmusikk.no og opplyser at du vil kjøpe Play Along for dette instrumentet. Du vil da få tilsendt en link hvor du kan laste ned musikken. Deretter får du tilsendt en faktura på kr. 189,- med 15 dagers betalingsfrist.

Filen du laster ned er en zip-fil som må pakkes ut (se hvordan).

Har du spørsmål omkring dette, eller problem med nedlasting eller andre ting, se hjelp-siden eller kontakt oss.


Nytt og unikt konsept

Gutt spiller trombone

Det spesielle med vår Play Along musikk, og samtidig dens sterkeste side, er den systematiske progresjonen i en rekke på hele 75 musikkstykker. De første melodiene er veldig enkle, og så øker vanskegraden langsomt og jevnt utover.

Nye musikkelement, som en ny note, en annen rytme, øket tempo, en ny toneart m.m. blir lagt til litt etter hvert. Men det er som regel flere melodier på omtrent samme nivå før nye ting blir introdusert.

Denne musikken er altså laget for barn som skal lære å spille trombone. Melodiene er nøye utvalgt til formålet. Mange av dem er barnesanger, sangleker og andre velkjente melodier. De fire første stykkene består av kun tre toner, før en ny tone blir introdusert i den femte sangen.

Stykkene (både notene og følgemusikken) er nummererte, slik at det er lett å holde orden og spille dem i rett rekkefølge.

Musikken kan tas i bruk så snart barnet har lært å lage lyd i instrumentet og kan spille noen få toner.

Les mer om "filosofien" bak vår Play Along musikk.

 

 

 


Play Along Music

«Øvelse gjør mester»

Denne gamle sannhet og uomtvistelige kjensgjerning er grunnlaget og utgangspunktet for vår Play Along-musikk.

Den mest effektive måten å lære å spille et instrument på er – nettopp å spille! Og jo mer man spiller, desto bedre blir man til å spille.

Så for å imøtekomme dette faktum, har vi laget musikk som er lett og lystbetont å spille og som inspirerer til å spille mer. Resultatet blir en positiv spiral.

Med denne filosofien som grunnlag har vi laget musikk til opplæring for begynnere basert på følgende element:

Play Along elementer Lett start
De første melodiene har bare tre toner, og det er de tre tonene som er lettest å spille på vedkommende instrument.

Play Along elementer Sakte progresjon
Utviklingen av spillestoffet skjer svært sakte, slik at det «neste» stykket alltid er ganske lett å få til for musikanten.

Play Along elementer Sammenheng
Musikkstykkene «henger sammen» på den måten at et nytt stykke bygger på de foregående med hensyn til toneomfang og rytmikk m.m.

Play Along elementer Mange stykker
Play Along 1 inneholder 75 musikkstykker som gir mye spillestoff. Å ha stadig nye melodier å spille holder interessen ved like og øker motivasjonen.

Play Along elementer Systematisk
De 75 musikkstykkene er nummererte siden de bør spilles i rett rekkefølge.

Play Along elementer Følgemusikk
Innspilt komp og melodistemme gjør det både lettere å lære stykket og mer interessant å spille. Det er også lærerikt å spille med «orkester».

Play Along elementer Kjente melodier
gjør det mer lystbetont å øve. Mange av melodiene er barnesanger, sangleiker og andre kjente sanger fra inn- og utland. Slike melodier er godt egnet til «konsert» for familie og venner.

Play Along elementer Tiltalende noter
Noteskriften er klar og tydelig og relativt stor. Særlig for mindre barn er dette viktig for å lette notelesingen og gjøre det hyggelig å spille.

Summen
av de ovennevnte faktorene er at et barn (eller en voksen for den del) som skal lære å spille et instrument nærmest vil bli båret fram av dette opplegget, rett og slett fordi det gir lyst og inspirasjon til å spille.

Spesielt er det viktig for nybegynnere å oppleve å kunne få til noe som låter bra og som er 'hørverdig' for andre så snart som mulig. Derfor er de første stykkene enkle, men kjente melodier som er morsomme å spille og som egner seg godt til «konsert».